Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Всичко за кандидат-студентите,с решени задачи по химия за специалностите медицина, стоматология, фармация


Настоящото помагало съдържа всичко за изпита по химия, от което имат нужда кандидат-студентите в медицинските университети - теория и решени задачи. С помощта на сборника, кандидатстващите ще усвояват пълноценно темите от програмите по химия за конкурсните изпити във висшите медицински училища и ще затвърдят, систематизират и надгрдят знанията си по химия. Особено важно е, че книгата представя решени задачи, които ще спомогнат за придобиването на отлични умения за прилагането на законите, зависимостите и величините и систематизирането на свойствата на веществата при решаването на задачите по химия на конкурсния изпит.

Кандидатстудентският изпит по химия в медицинските университети е писмен, с продължителност пет часа. Окончателната оценка за приема се формира с тежест 20% за теоретичния въпрос и 80% за логическите задачи. Той обхваща учебен мате­риал, изучаван в гимназиите. Настоящият сборник е предназначен да помогне на зрелостниците при справянето с втората част, състояща се от лотарийно изтеглени четири логи­чески задачи, от които двете включват материал от обща и неорганична химия и другите две - съответно материал от органична химия. Отговорите трябва да бъдат пълни и обосновани и подкрепени със съответните химически формули и реакции. В помагалото са включени 138 решени задачи по обща и неорганична химия и 56 решени задачи по органична химия. Книгата би била полезна не само на кандидат-студентите за отлично представяне на конкурсния изпит, но и на гимназистите – за успешно класиране на олимпиади и състезания по химия. Разработена е така, че да стимулира мисловни умения на високо ниво - проектиране на подходи за решаване на задачи, критично мислене, анализиране и оценяване на резултати. Сборникът гарантира успешното представяне на изпита по химия за всички кандидат-студенти, желаещи да изучават медицина, стоматология и фармация.

Просвета

Автори: , , ,

Цена: 45.00 лв.
‎В наличност
Страници:
512
Година:
ISBN:
9789540141947

Учебници свързани с Всичко за кандидат-студентите,с решени задачи по химия за специалностите медицина, стоматология, фармация

Други от Учебници и помагала Кандидат-студенти Химия, Биология