Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Доставка на закупените учебници

Телефон за контакт: 0887 22 47 78

e-mail: office@bukvara.com


Доставка:

Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ до посочен от Вас адрес или до техен офис. В цените по-долу НЕ е включена таксата гориво на куриера.

1. За София 
- до 5 кг: 3.60 лв.+ 0.60 лв. такса наложен платеж
- от 5 до 10 кг - 11.75 + 0.60 лв. такса наложен платеж
2. За населени места извън София:
- до 1 кг  -  4.55 лв. + 0.60 лв. такса наложен платеж
- до 2 кг  -  5.18 лв. + 0.60 лв. такса наложен платеж
- от 2 до 5 кг - 5.94 лв. + 0.60 лв. такса наложен платеж
- от 5 до 10 кг - 12.02 лв. + 0.60 лв. такса наложен платеж
ОБЩАТА СУМА, КОЯТО ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ ФИГУРИРА КАТО СУМА ЗА ТРАНСПОРТ ВЪВ ВАШАТА ПОРЪЧКА. НО ПРИ ЗАПЛАЩАНЕТО НА КУРИЕРА 0.60 лв. ЩЕ БЪДАТ ДОБАВЕНИ КЪМ СУМАТА НА НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ И ИЗВАДЕНИ ОТ СУМАТА ЗА ТРАНСПОРТА.
Тъй като, в цената на транспорта е включена и плаваща такса гориво, начислявана от куриерската фирма е възможно да има отклонение в сумата с няколко стотинки.

Поръчани учебници могат да бъдат получени на следния адрес:

Гр. София, жк "Разсадника", бул."Вардар", бл. 22а, книжарница "Лъч", на спирката на автобус 77.
Поръчани продукти в интернет магазина, може да бъдат върнати в 14-дневен срок от датата на доставка, ако са във вида, в който са доставени и опаковката не е повредена. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
Моля да ни извините, но Bukvara.com не винаги може да гарантира наличността на стоките към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас по телефона или e-mail.

 

 

 

Политика за защита на лични данни

 

Личните данни, които събираме, се обработват и съхраняват от  "Буквара - учебници" ЕООД , чиято политика за опазване на личните данни е в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския Парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR), Закона за електронните съобщения, Закона за защита на личните данни и останалото приложимо в Р България законодателство по тази материя.

Съгласно чл.2 от Закона за защита на личните данни, „лични данни“ са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци, свързани с неговата идентичност.

Не е необходимо да ни предоставяте лични данни, за да разгледате нашия сайт. 

Осъществявайки поръчки в Bukvara.com Вие се съгласявате Вашите лични данни да бъдат обработени и съхранени от нас.

Предоставените от Вас лични данни се изискват във връзка с изпълнението на направената от Вас поръчка, която се явява своеобразен договор, сключен между Вас, от една страна и "Буквара - учебници" ЕООД, от друга. Събираните от нас данни са минимално необходимите за целта.

Ние гарантираме, че Вашата лична информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на трета страна (извън по-долу изброените) без Вашето изрично съгласие.

Правейки поръчка и съгласявайки се с Общите условия на сайта Bukvara.com, Вие се съгласява личните Ви данни, да бъдат използвани за целите на директния маркетинг, когато това не противоречи на действащото българско законодателство и ако изрично не забраните достъпа до тях, 

Данните, предоставени от Вас, се съхраняват на сървър без достъп до Интернет, защитени са със сложни пароли и не могат да бъдат използвани от лица, които не са администратори на сайта Bukvara.com.

Възможни трети лица, на които фирмата може да предостави Вашите лични данни са:

- на посочена от Вас куриерска фирма (която от своя страна също трябва да притежава регистрация като администратор на лични данни) във връзка с изпълнение на направената от Вас поръчка;

- на държавни и общински органи, в изпълнение на техните законови правомощия.

Вие имате право да поискате от администраторите на лични данни на Bukvara.com да изтрият предоставената от Вас лична информация във всеки един момент, както и в следните случаи:

- личните Ви данни не са необходими вече за целите, за които са били събрани;

- обработването на личните Ви данни се е основавало на Ваше съгласие, което Вие сте оттеглили и няма друго законово основание за обработването на данните;

- личните Ви данни са били обработвани незаконосъобразно.

Администраторите на Bukvara.com може да отхвърлят молбата Ви за изтриване на предоставената от Вас лична информация в следните случаи:

- за спазване на правно задължение, което изисква обработване на предоставената от Вас лична информация;

- за целите на архивирането в обществен интерес;

- за установяване, упражняване или защита на права и законни интереси на Администратора.

 

При възникнал спор относно законосъобразността на съхраняването и обработването на предоставената лична информация между Вас и фирма "Буквара - учебници" ЕООД" , имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.