Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Биология и здравно образование. Всичко за кандидат-студента - 1


От това помагало кандидат-студентите могат да получат съществена и навременна подготовка по биология и здравно образование. Съдържанието на книгата - тестовите въпроси и задачи и теоретичните разработки са в пълно съответствие с одобрената от МОН учебна програма по биология и здравно образование в гимназиалната степен на обучение. Желаещите да кандидатват медицина, стоматология и фармация в медицинските университети в София, Варна и Плевен ще затвърдят, потвърдят и задълбочат знанията си с помощта на пособието. Част от материалите в него са съставени по критериите и за кандидатстване в Медицинския университет в Пловдив.

Предложената информация е разпределена в 10 теми – всяка от две части. Теоретичната част към всяка тема е посветена на структурата и функциите на конкретната система в човешкия организъм. Понятията и знанията са изложени достъпно и структурирано, с цел бързото и систематизирано усвояване на материала. След теоретичната част са предложени тестове върху учебния материал, които са обособени в три типа – А, Б и В, в съответствие на изискванията на конкретния медицински университет. В изданието са включени и подробни план-конспекти за темите от конспектите на МУ София и Софийския университет, общи примерни тестове за медицинските университети в страната и отговори на всички тестове.

В зависимост от изискванията на съответното учебно заведение в тестовете са включени различни типове задачи:

- въпроси с един верен отговор или с комбинация от отговори;

- дефиниране на понятия;

- означаване на схеми и въпроси към тях;

- сравнителен анализ на структури и процеси;

- ситуационни задачи;

- разработване на части от теми и др.

Предложен е и примерен тест по новия формат на изпита за Медицинския университет София.

Помагалото е разработено, така че да осигури качествено осмисляне, разбиране и затвърдяване на знанията по биология и здравно образование. Кандидат-студентите, които решат да го използват, ще си гарантират успешно представяне на изпитите.

Булвест 2000

Автори: , , ,

Цена: 24.90 лв.
‎В наличност
Страници:
240
Година:
ISBN:
9789541815854

Учебници свързани с Биология и здравно образование. Всичко за кандидат-студента - 1

Други от Учебници и помагала Кандидат-студенти Химия, Биология