Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Книга за бременната


В тази книга за бременната е предложена пълна и внимателно систематизирана информация за етапите в една бременност. Изданието е тип ръководство за младите жени, на които предстои раждане. В него те ще намерят научно обосновани, проверени от практиката решения и съвети за всеки дискомфорт и безпокойство, които са характерни за този период.

... Какво не искат да четат бременните. Попитахме бъдещите майки не просто какво желаят да прочетат евна книга за бременността, но и какво ги е притеснило най-силно, когато преди са чели подобни книги. какво отговориха ли? най-силно ги е разтревожил акцентът върху безбройните моменти от бременността и раждането, при които нещо може да се обърка. В нашата книга ние също обръщаме внимание на многобройните "ако" рли всяка бременност и не подминаваме предизвикатествата. В книгата ние коментираме, че макар да е възможнво доста неща да се объркат при една бременност, майките могат да овладеят стратегии, които ще увеличат шансовете им да родят здраво бебе...
Из книгата 
Skyprint

Автори: ,

Цена: 39.90 лв.
‎В наличност
Страници:
504
Година:
ISBN:
9789543901838

Учебници свързани с Книга за бременната

Други от Здравословен начин на живот Лечебни практики