Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Комплект работни листове по български език за 8. клас


Комплектът работни листове има за цел да затвърди и разшири уменията и знанията по български език на учениците от 8. клас и да ги подготви за успешно речево общуване в различни комуникативни ситуации. Усъвършенстването на тези способности служи за работа по всички учебни дисциплини в 8. клас. Тестовите задачи и приложения към тях ключ с верни отговори дава възможност за обективна оценка и самооценка за постиженията по български език.

Комплектът работни листове по български език за 8. клас е съобразен с програмата и затова може да бъде използван като учебно средство от всички осмокласници, т.е. без значение с кой вариант на учебник по български език за 8. клас те работят.

Комплектът работни листове съдържа 18 теми, които отговарят на темите от програмата.

Всяка част от комплекта включва упражнения и тест, разположени върху два листа, които при необходимост или желание могат да бъдат отделяни (късани) от книжното тяло за по-лесно използване например при проверка и оценяване на изпълнението.

Авторите са се стремили да подберат такива текстове и така да структурират задачите в работните листове, че да са максимално полезни на учениците, а на учителите – да спестят време и сили при подготовката и организацията на часовете по български език.

Булвест 2000

Автори: , ,

Цена: 8.90 лв.
‎В наличност
Страници:
72
Година:
ISBN:
9789541810811

Учебници свързани с Комплект работни листове по български език за 8. клас

Други от Учебници и помагала 8 клас Български език