Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

БРАВО! 5 част (Д): Готови за 2. клас. Изходно ниво 1. клас – входно ниво 2. клас


Това петата книжка от системата БРАВО! за подготовка по български език и литература в 1 клас. Включеният материал е продължение на БРАВО! 3, чието съдържание е предназначено за преговор през лятната ваканция на първокласника.

Настоящoто помагало предлага структуриран езиков материал за припомняне и затвърждаване на знанията за основни езикови единици: звук и буква, гласни и съгласни, звучни и беззвучни съгласни, сричка, дума, изречение, текст, буквен анализ, пренасяне, словообразуване, конструиране на изречение и текст. Включени са правописни упражнения на неударени гласни и звучни съгласни.

Задачите са 90 на брой, а структурата на материала е изградена от: Езикова игра „С буквички и с думи“, Езикови въпроси и задачи със свободен отговор, разпределени плавно по ниво на сложност, Езикови задачи с избираем отговор, подредени в заключителни тестове.

Помагалото осигурява чудесна подготовка за отлично входно ниво във 2 клас по български език и литература, стимулира творческите способности, подобрява концентрацията и организацията, провокира изграждането на самоувереност.
Даниела Убенова

Автори:

Цена: 3.60 лв.
‎В наличност
Страници:
28
ISBN:
978-954-791-199-4

Учебници свързани с БРАВО! 5 част (Д): Готови за 2. клас. Изходно ниво 1. клас – входно ниво 2. клас

Други от Учебници и помагала 2 клас Български език