Уважами клиенти, ако желаете доставката да бъде до офис на СПИДИ, молим Ви в полето АДРЕС, да напишете точния адрес на офиса.

Успех на матурата по математика за ПП 11. - 12. клас. Теми със задачи и примерни тестове за ДЗИ


Сборникът по математика със задачи и примерни тестове за ДЗИ е част от новата поредица „Успех на матурата“. Той е разработен с цел да осигури отлична подготовка и високи резултати на матурата по математика. Темите в него следват учебната програма на МОН за профилирана подготовка по предмета в 11. и 12. клас (в сила от учебната 2021/2022 година). В сборника ще откриете:

- повече от 630 задачи върху всички оценявани компетентности от задължителните модули – „Геометрия“, „Елементи на математическия анализ“, „Практическа математика“, „Вероятности и анализ на данни“;
- 12 тематични теста за текуща подготовка по математика през учебната година;
- 8 примерни теста по формата на ДЗИ на МОН;
- насочваща информация за оценяваните компетентности от учебната програма за всеки от четирите модула;
- систематизирано представяне на основни математически свойства и формули;
- отговори на всички задачи;
- кратки решения на задачите, предтавени по разбираем начин;
- 8 теста с интерактивни задачи в електронната среда iZZI.

Авторите на сборника са изтъкнати преподаватели по математика, разработвали образователно съдържание, които са се постарали да осигурят отлична подготовка на зрелостниците, решили да се явят на държавния зрелостен изпит
по математика. С това помагало учениците от 12. клас ще усъвършенстват  
уменията за решаване на различни типове задачи от профилираната подготовка по предмета. Те лесно ще могат да осъществят самостоятелна проверка и оценка на усвоените знания и умения от учебната програма. Това ще им помогне да открият и отстранят пропуските в материала и да систематезерат знанията си.
Използването на сборника в часовете по математика в 11. И 12. клас ще помогне и на учителите да проведат системна и ефективна работата със зрелостниците. Помагалото ще осигури допълнителни материали за работа на учителите и преподавателите в учебни школи и курсове по математика. Може да се използва и за помготовка на кандидат-студентите в техническите университети, и във всички специалности, изискващи изпит по математика.

Клет България, Булвест 2000

Автори: , , ,

Цена: 19.90 лв.
‎В наличност
Страници:
200
Година:
ISBN:
9789543446803

Учебници свързани с Успех на матурата по математика за ПП 11. - 12. клас. Теми със задачи и примерни тестове за ДЗИ

Други от Учебници и помагала Кандидат-студенти Математика